Delen jullie mijn stories met de rest?

5/5 (4)

Gastblog by Loes

De kater komt later

Ik word wakker op zondagochtend een uurtje of 12 op mijn veel te kleine studentenkamertje in Leiden. Ik kijk opzij en zie mijn beste vriendin en vriend slapen. De make-up van het feestje nog op de wangen. Gisteren waren we piraten, vandaag kunnen we allemaal door voor Alice Cooper.
Langzaam wordt Sam ook wakker. Ze kijkt mij aan en samen kijken we hoe Bram verder snurkt met de eye-liner onder op zijn wangen. We giechelen een beetje en stappen uit bed, eerst maar een anti kater ontbijtje tegen de hoofpijn. Zoals elke student vis ik een opwarm pannenkoek met een plak kaas uit de bijna lege koelkast.

Blauwe plekken

‘Jezus loes! Wat heb jij een giga blauwe plek op je been! En ook op je arm! Je zit onder!!
Ik kijk Sam verbaasd aan, waar heb je het over? Vervolgens kijk in naar mijn lichaam… What the fuck heb ik gisteren gedaan??! Ondertussen schuift Bram ook aan. Na een korte inspectie kom ik tot de conclusie minimaal 5 van die plekken op mijn lichaam te hebben.
Samen met Bram en Sam probeer ik mij gisterenavond te herinneren, maar ver komen we niet. Ik herinner mij shotjes! En heel veel bier! En mixjes!! Volgens mij heb ik uit je navel gedronken? Alles moest op weet je nog?! Ja zoiets staat mij vaag bij. En dan herinner ik mij onze afspraak, vanmiddag om 15:00 uur bij de locatie van het feestje… MET DE MENSEN VAN HET FEESTJE!!  Fuck my life! Wij weten niets meer maar zij vast nog wel.

Te veel gedronken

Met lood in mijn schoenen lopen Sam en ik die kant op. Bram kan niets anders dan lachen. Tenminste iemand die het leuk vindt.
Hoe dichterbij we komen, hoe moeilijker we het vinden. Dan is het zover. We zijn er. We kunnen niet anders dan naar beneden kijken terwijl de rest begint te lachen. Jullie waren dronken zeg! Wat jullie allemaal uitgespookt hebben! De verhalen komen en helaas ook de foto’s. 

Volg Lityourlife ook op social media

Nooit meer drinken, nooit meer blauwe plekken

Die blauwe plekken op je been? Dat is omdat je vijf keer van een podium gevallen bent met een opblaas palmboom in je handen. Zodra je viel klom je er weer op en ging je verder hakken. Ik weet één ding van mezelf, ik kan niet hakken! Behalve als ik drank op heb dan denk ik van mezelf daar heel goed in te zijn.
Die blauwe plekken op je buik? Je wilde hoi zeggen tegen Stef en rende vol tegen een betonblok aan.  Hoewel dit niet mijn beste momenten zijn vallen ze nog mee, maar dan komen de andere verhalen.
Trio tongzoenen? Sam en ik bewezen samen dat het kon. Ook met elkaar en Bram. We besluiten, omdat we het alle drie niet meer weten, te doen alsof het nooit gebeurt is en blijven gelukkig beste vrienden. We beloven aan elkaar niet meer zoveel te drinken. Tenminste… niet tot het volgende feestje!

Gastblogger

Ik ben Marloes en dit is mijn eerste blog. Ik ben net verloofd, bijna 30 en nog steeds niet uitgestudeerd. 
Samen met mijn vriend en twee katten doe ik een poging om volwassen te zijn. Dit lijkt lastiger dan je denkt. 

Je kan natuurlijk onder deze post reageren, maar lityourlife zou het ook leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat op de lityourlife ♥ ↠ Instagram


Lijkt het je leuk om ook een gastblog voor lityourlife te schijven? Neem contact met mij op via social media of via de contactpagina. Enne … ook mannen zijn welkom 🙂

 

Photo by Andrey Zvyagintsev on Unsplash
Foto door Victoria Borodinova via Pexels

Beoordeel


Delen jullie mijn stories met de rest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *