Delen jullie mijn stories met de rest?

5/5 (3)

Feestjes! Ik hou ervan! Nu wel iets minder dan een paar jaar geleden toen ik bijna de hele week in de stad te vinden was. Tsja, ik word toch een jaartje ouder. Maar in het weekend gezellig stappen met mijn vrienden blijft leuk. Ik kan dus ook niet wachten totdat ik weer heerlijk een drankje en een dansje kan doen. Een paar bacootjes zorgen ervoor dat ik iets losser word en helemaal op kan gaan in het dansen, zonder schaamte. Eigenlijk wel gek dat ik het moeilijk vind om te dansen in een menigte. Een aantal jaren geleden stond ik nog bijna elk weekend op een groot podium te dansen voor talloze mensen als gogodanseres. Omkleden in de meest leuke outfits backstage, de DJ draaide de lekkerste plaatjes en wij, de danseressen, die zorgden voor het entertainment en het opzwepen van het publiek. No fear. Geen idee wat het verschil dan is tussen ‘normaal’ stappen en op het podium staan. Misschien is het een combinatie van mensen die dichtbij je staan en het feit dat ik niet heel groot ben wat ik minder prettig vind. Ik weet wel dat ik graag opga in het dansen, de lichten die in mijn gezicht schijnen, en mijn lichaam die alle kanten op beweegt. Helemaal in mijn eigen wereld. Verschrikkelijk wanneer dan één of andere gast tegen je aan begint te rijden. Nee, gewoon nee! Ik heb geen zin in iemand die zijn stijve lul tegen mijn kont aandrukt terwijl ik gewoon wil dansen. Dat schuren tegen me aan, bah! Daarnaast heb ik mijn eigen dansritme en wil me niet aanpassen aan de spastische bewegingen van een geile gast achter me.  

Behalve stappen in de stad en grote feesten en festivals met duizenden bezoekers waar ik aanwezig was, ging ik ook naar huisfeestjes. De oh zo gezellige huisfeestjes waar er veel te veel mensen hutje mutje op elkaar zitten liet ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan.

IK MOET EN ZAL HEM ZOENEN

Het was een warme zomerdag en één van mijn vrienden organiseerde een huisfeestje. Hij woonde middenin de stad maar had een bizar grote achtertuin. In de tuin hingen allemaal lichtsnoeren met bolletjeslampjes en er stond een DJ booth. Veel vrienden van mij draaiden regelmatig op feestjes dus aan DJ’s geen tekort. Vanaf een uurtje of 8 stroomden iedereen binnen. Sommige mensen zaten gezellig in de tuin te kletsen en drinken en anderen waren heerlijk aan het dansen. Maar ook door het gehele huis heen stonden allemaal mensen. Top feestje! Ik zat met een paar vrienden in een kringetje achterin de tuin gezellig een drankje te doen. Bob kwam ook bij ons zitten. Hij kende een aantal van mijn vrienden en ik had hem al een paar keer eerder gezien tijdens het stappen. Er hing de laatste weken een bepaald soort spanning wanneer Bob en ik elkaar zagen.  Hij was een lange, knappe jongen met donkerblond haar en bruine ogen. Hij had een bepaalde charme over zich heen en wist precies hoe hij een vrouw moest versieren. Het werd steeds later en iedereen raakte meer onder invloed van de drank, de muziek en de schemer. De blikken van Bob en mij kruisten elkaar en ik kon maar aan één ding denken. Ik moet en zal hem zoenen. Bob en ik waren druk in gesprek en soms viel het even stil, keken we elkaar diep in de ogen aan en wilden we allebei maar één ding. Bob fluisterde in mijn oor: ‘Ik wil je zoooo graag zoenen’. Ik wilde niets liever, maar omdat mijn ex ook op hetzelfde feestje rondliep en het nog niet zo lang uit was hield ik me in. Aan het einde van de avond hebben we elkaar stiekem wel een klein kusje gegeven.

Bob nodigde me uit om binnenkort een keer samen te gaan koken. Jaaaa, leuk! Ik hou van koken. We kwamen op het briljante idee om chili con carne te gaan maken. Ja… I know… Slechtste idee ever. Had ik me dat toen ook maar bedacht.

IK MOEST ECHT ZO NODIG EEN SCHEET LATEN.

Daar stond ik dan, opgedoft en wel voor de deur van Bob. Ik belde aan en Bob deed open. Hij had een grote glimlach op zijn gezicht en gaf me een knuffel. ‘Wil je wat drinken’, vroeg Bob gelijk toen ik de woonkamer binnenliep. ‘Ja lekker, doe maar iets fris’. Ik liep achter hem aan naar de keuken. Bob schonk wat cola voor ons in en we begonnen al snel met koken. Tijdens het snijden van de paprika, ui en het rullen van het gehakt werd er heel wat geflirt met elkaar. Intense blikken van verlangen en speelse aanrakingen. Hij stond achter me terwijl ik in de pan aan het roeren was, sloeg zijn armen om mijn middel en kuste me op mijn wang. Daarna liep hij weg om de tafel te dekken. Nadat we heerlijk hadden gegeten (want het was wel oprecht heel lekker) en alles hadden opgeruimd, verplaatsten we ons naar de bank. Hier zaten we dan gezellig te kletsen, een drankje te drinken en na wekenlange spanning eindelijk te zoenen. Ik had echt vuurwerk verwacht, één en al passie. Zo’n zoen waarbij je kriebels in je buik voelt en je even op een roze wolk zit en wanneer je door zou zoenen het liefste de kleren van elkaars lijf af wilt scheuren. Helaas, hij zoende als een vis happend naar lucht afwisselend met een harde stijve tong die hij veel te diep in mijn mond stak. Dit was geen match met zoenen, maar wie weet kon ik hem wel zo sturen dat hij meer op ‘mijn manier’ zou gaan zoenen. Al die weken van spanning zorgde ervoor dat ik niet gelijk helemaal afgeknapt was op de slechte zoen en ik hoopte gewoon dat dit zou veranderen.

Terwijl we daar zo zaten, merkte ik dat mijn buik wat rommelde. Waarom hadden we ook alweer gekozen voor chili con carne? Kidney beans zijn scheetopwekkers en ik ben niet de ideale vrouw van wie sommige mannen dromen. Je weet wel, de vrouw die nooit scheten laat of poept. Die bestaat niet mensen! Een fabeltje! Maar wat had ik die avond graag gewild dat ik zo’n vrouw was en het geen fabeltje was.

Ik moest echt zo nodig een scheet laten. Maar, ik ben een professional. Vrouwen kunnen heel goed hun scheten inhouden en zodra ze de deur uit zijn en alleen in de auto stappen eindelijk die ontlading, een keiharde ordinaire scheet. Pff opluchting. Daar zat ik dus, naast Bob, mijn billen bij elkaar te knijpen om maar geen scheet te hoeven laten. Kut chili! Maar dit had ik nog best een uurtje kunnen volhouden. Maar Bob, Bob zorgde ervoor dat die tijd werd ingekort naar een kwartier. Bob was een lange jongen en hij bleef maar zeggen dat hij het zo leuk vond dat ik klein was. Hij tilde me op en draaide een rondje. I like! Dan voel je je echt een vrouw. Maar wat hij toen deed… dat zal ik nooit vergeten en hij denk ik ook niet. ‘Oh je bent echt zooooo schattig, zo klein’ zei Bob. Hij stond op, trok me naar zich toe en kneep me helemaal fijn tijdens een knuffel. Nee, nee, nee, nee, NEEEEEEEE!!! Dacht ik nog. Hij kneep zo hard, dat hij zo de scheet die ik al een hele tijd moest laten uit me drukte. PPrrrrrrfffft, hoorde je. Ik verstijfde en ik keek hem geschrokken aan. Ik sloeg mijn handen voor mijn gezicht en liep een paar rondjes door de kamer. Totaal geen idee hoe ik me moest gedragen. Ik schaamde me kapot. Bob zei nog: ‘Je had beter gewoon kunnen doen alsof er niets gebeurd was’. Tsja, misschien wel. Ik wist gewoon niet wat ik moest doen op dat moment.

Bob vond het blijkbaar iets minder erg  dan ik aangezien hij nog wel wilde afspreken. Het slechte zoenen zorgde er uiteindelijk voor dat we toch maar besloten om ieder onze eigen weg te gaan.

 

* Om de identiteit van mijn date te beschermen, heb ik de naam Bob als pseudoniem gebruikt.

Photo by Le Creuset on Unsplash

Beoordeel


Delen jullie mijn stories met de rest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *