Delen jullie mijn stories met de rest?

5/5 (1)

What about you?

Waarom gebruik je Tinder?

Tinder… Je komt er echt de raarste dingen tegen. Laatst kwam ik voorbij het Tinderprofiel van Joep. Soms swipe je gelijk naar links bij de eerste foto, maar Joep zag er goed genoeg uit om even door de rest van zijn foto’s te scrollen. Hou op hoor! Ik trok mijn wenkbrauw op en keek bedenkelijk toen ik hem op zijn tweede foto met een babyflesje zag staan in een pyjama met van die voetjes eraan. Op zijn vloer lag een kleed met een autoweg erop waar kleine kinderen met hun autootjes kunnen spelen. Wie had dit vroeger nou niet? Nou ja ik, haha maar mijn neefjes hadden dit wel.

No Way José!!

Ik dacht: ‘Is dit een grapje? Een vreemde fotoshoot? Ohhh misschien was hij als baby verkleed voor carnaval! Ja dat zal het zijn.’ Ik kreeg echt kortsluiting toen ik hem op zijn derde foto in een groot ledikant zag zitten met een luier om, een speentje in zijn mond en een knuffel van Teigetje in zijn rechterhand. Woooohh, dit is.. dit is.. ja wat is dit eigenlijk? Dit wordt een grote NEE! Kom op swipe links! Maar ik was natuurlijk TE nieuwsgierig.

Eventjes snel zijn profieltekst lezen:
Hoi ik ben Joep en ik ben een ‘adult baby’. Ik wil dus 1 a 2 dagen in de week als baby’tje leven van 8 maanden. Ik heb dit jaren onderdrukt maar ik ben zo en voel mij er fijn bij. De rest van de tijd werk ik gewoon in mijn eigen bedrijf en hou ik van reizen, lekker eten, sporten etc. Ik ben op zoek naar een lieve vrouw die het geen probleem vindt dat ik dus ook soms klein en baby wil zijn.

Okee…

(*hoort krekels*)

Ennnnn swipe naar links. Ik bedoel ieder zijn ding en ieder zijn fetisj, maar dit is niets voor mij. Straks schijt hij nog zijn hele luier vol en verwacht hij dat ik de poepluier van een volwassen vent verschoon. Zit Joep te janken in zijn box en roept: ‘Schatjuuhhuhhh…. broek vol! Oepsie ik laat een poepsie’. No way José!

Moet je je voorstellen dat je kinderen krijgt met Joep. Dit zou best tot rare situaties kunnen leiden. Dan komt ineens jullie vijf jaar oude dochter naar je toe: ‘Mama, waarom zit papa in mijn oude ledikantje met een luier om?’. Leg dat maar eens uit. Straks gaat ze nog in het kringgesprek op school vertellen dat papa haar oude speen en babyspeelgoed gebruikt. Awkwardd!!

Maar om een lang verhaal kort te maken, Tinder is gewoon erg vermakelijk en helpt echt tegen de verveling wanneer je bijvoorbeeld ziek op de bank ligt.

Volg mij ook op social media

Voetenfetisj

Maar niet alleen via Tinder zijn mensen op zoek om hun fetisj te realiseren. Soms word je bijvoorbeeld random in een groepsapp gegooid. Mijn beste vriendin Simone voegde me een jaar geleden toe aan een groepsapp samen met Daan (who the fuck is Daan). Daan had een verzoekje…

Dit klinkt misschien gek als je opeens in dit gesprek komt
Maar het idee is dus zeg maar dat jij en je beste vriendin mij een keer samen een keer gaan vernederen met jullie voeten door mij te schoppen en op me te gaan staan en ik jullie voeten ga masseren en likken.
Als je daarvoor open staat. 

Mijn reactie: ‘ik ben aan het werk’. Ondertussen dacht ik: ‘WTF just happend?? Hahahaha wie is deze gast?’
Simone en ik appten elkaar gelijk en niet snel erna was Daan omgedoopt tot Vieze Voeten Daan offf afgekort VVD.

Maar even serieus hoor, een voetenfetisj? Ik heb er totaal geen problemen mee wanneer iemand een fetisj heeft. Ieder zijn ding toch. Maar een fetisj van voeten?? (*maakt kotsgeluiden*)
Ik vind voeten toch zooo creepy hè… Dan kijk ik ernaar en dan zijn mijn tenen allemaal net kleine enge vingertjes maar dan op mijn voet. Andermans voeten ook.. Bleghhh don’t touch me!! Als ik je voeten aanraak dan moet ik echt heel, heel, heeeeeel gek op je zijn hoor. Lelijke, enge dingen. Ik kan er gewoon niet inkomen dat iemand naar die krengen kijkt en denkt oewwhhh lekker een voet. Ik ging al bijna over mijn nek toen ik eraan dacht dat een vreemde gast met zijn tong tussen mijn tenen krioelt en dan hoor je ineens ppptttt ppptt omdat hij een pluisje van mijn sok in zijn smoel krijgt die hij probeert uit te spugen. Zoek maar gewoon een andere fetisj ja Daan! 

Ik denk niet dat ik hoef te benoemen dat ik zijn aanbod heb afgewezen. 

Ohhh fuck het is Vieze Voeten Daan! #VVD

Pas geleden kreeg ik ineens weer een appje van een nummer dat ik niet kende. 

Hi ****
Beetje uit het niks dit maar ik ben morgen en vrijdag vrij en vroeg me af of je nog op me wou staan en me een paar trappen wil geven (eventueel tegen een vergoeding). Laat maar weten.

‘Wie is dit’? antwoordde ik. ‘Hoe kom je aan mijn nummer’? Ohhh fuck het is Vieze Voeten Daan.. Volhoudertje hoor. VVD met zijn fetisj voor voeten… Ksssjjjttt scheer je hier weg. 

 

Leven en laten leven maar sommige dingen zijn gewoon niet mijn ding. Ik ben heel benieuwd welke bijzondere verzoekjes jullie hebben gehad van mensen met een bepaalde fetisj.

Je kan natuurlijk onder deze post reageren, maar ik zou het ook leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat op mijn ♥ ↠ Instagram


Ik heb pseudoniemen gebruikt om de identiteit van mijn beste vriendin en Tindervoorbijgangers en vreemde groepsappers te beschermen.


Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay 
Image by Amanda Elizabeth from Pixabay 
Image by photowell from Pixabay

Beoordeel


Delen jullie mijn stories met de rest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *