Delen jullie mijn stories met de rest?

5/5 (2)

Heerlijk! Weekend 😊 Ik had afgesproken met een aantal vrienden om gezellig een paar drankjes te doen in onze standaardtent. Eén van mijn vrienden, Gianni, was samen met zijn vader de eigenaar van een grand café in ons dorp. Naja, om heel eerlijk te zijn was dit ook het enige grand café in ons dorp. Overal leuke sfeerverlichting en een blauw licht scheen achter de goed gevulde bar vandaan. Het was daar altijd ontzettend druk met allemaal gasten die een hapje Italiaans kwamen eten. Een plekje om te zitten was dan ook zeldzaam dus kienden we het altijd goed uit met de tijd in de hoop dat de eetgasten lekker naar huis waren. Zo konden wij heerlijk plaats nemen aan één van de tafeltjes of de bar om een drankje of twee, drie, vier… te drinken. Wanneer we in het weekend geen zin hadden om helemaal naar de stad te fietsen om te gaan stappen, was dit de uitgelezen plek om gezellig te chillen. Soms belandden we achteraf nog steeds in de stad, want na een paar drankjes is fietsen ineens niet meer zo vervelend.  

Er werkte voornamelijk engels sprekende jonge (en vooral knappe) jongens uit Italië en Spanje. Misschien omdat ze goedkopere krachten waren, geen idee eigenlijk.

… nog niet wetende dat ik aan deze avond een geniaal verhaal zou overhouden.

Die bewuste avond namen twee vrienden en ikzelf plaats aan de bar. De heerlijke geur van pasta en pizza kwam ons tegemoet. We maakten een praatje met Gianni en de rest van het barpersoneel die ons bij naam kenden. ‘Wat willen jullie drinken?’, vroeg de barman. Waar gaan we voor vanavond, dacht ik. Oehh cocktails! Ik bestelde een Harvey Wallbanger, de lekkerste ofja eerder de sterkste cocktail die ze op de kaart hadden staan en de barman gooide er nog een extra scheut sterke drank in. Top, toch handig wanneer je het personeel kent. Dit gaat weer een gezellige avond worden, nog niet wetende dat ik aan deze avond een geniaal verhaal zou overhouden.

Een tijdje terug hadden ze een nieuwe jongen aangenomen. Luca was een Spaanse zongebruinde jongen, met ogen waar je in weg kon smelten en een ondeugende lach. Hij kwam uit een klein dorpje uit Spanje en was naar Nederland gekomen om hier te werken. Hij was die avond aan het werk, liep naar de bar en gaf me twee kussen op de wang. De vorige keer had hij om mijn nummer gevraagd en af en toe appten we wat over en weer. Geen bijzondere gesprekken maar het was leuk tijdverdrijf. Het ging voornamelijk over reizen en wat we nog wilden zien in de wereld. Ik vertelde aan hem dat ik jaloers was dat hij Spaans sprak en dat het me geweldig leek om deze wereldtaal ook te kunnen spreken. Luca bood tijdens onze appjes maar al te graag aan om mij een paar lesjes Spaans te geven. Leuk, dacht ik! Een date met een knappe jongen en ook nog eens de Spaanse taal leren. Maar snel iets inplannen dan. We waren allebei erg druk, dus tot die bewuste avond was een date er nog niet van gekomen.

Het was een hele gezellige avond, waar de alcohol rijkelijk vloeide. Luca liep af en toe langs de bar en ik werd verlegen van zijn blik en ondeugende lach wanneer hij langs mij liep. Hij appte dat ik er goed uitzag die avond. Ja, daar hou ik van. Ik kreeg gelijk een ego-boost. Het was die avond heel druk met allemaal mensen die hetzelfde idee hadden als wij en de muziek in het café werd bijna overschaduwd door het gelach en geroezemoes van iedereen. Luca en het andere personeel liepen druk heen en weer en zij noteerden zo snel mogelijk de bestellingen van de gasten op een wit klein kladblokje met een zwarte marker. Snelwandelend terug naar de bar, zodat de bestellingen in een mum van tijd weer naar de gasten gebracht konden worden.

Een paar Harvey Wallbangers later was ik lichtelijk aangeschoten en had ik de grootste lol met mijn vrienden. Luca liep langs en ik zag hem vanuit mijn ooghoek het toilet binnengaan.

Hij besloot naar het toilet te lopen, zijn broek uit te trekken en …

Niet veel later voelde ik mijn telefoon trillen die ik naast mij op de tafel had gelegd. Ik pakte mijn telefoon en zag dat ik een berichtje had van Luca. Ik kreeg gelijk een glimlach op mijn gezicht toen ik zijn naam op mijn beeldscherm zag verschijnen. Het was een afbeelding, hmm… ik ben benieuwd. Mijn beste vriend zag mij met grote ogen en opgetrokken wenkbrauwen naar mijn telefoon kijken en vroeg wat er aan de hand was. Ik keek snel achterom of Luca inmiddels niet uit het toilet was gekomen en draaide mijn telefoonscherm naar mijn vrienden. We keken elkaar aan en begonnen allemaal keihard te lachen.

Luca had een smiley gestuurd die hij zelf getekend had met zijn zwarte marker. Jullie zullen misschien denken… dat is toch helemaal niet grappig? Klopt, een zelfgetekende smiley op een papiertje is best leuk en misschien zelfs ook schattig te noemen. Maar Luca, Luca was een stuk creatiever. Hij besloot naar het toilet te lopen, zijn broek uit te trekken en even met zichzelf te spelen (althans dat vermoedde ik). Hoppa, even de dop van dezelfde zwarte marker waar hij bestellingen mee opschreef afhalen en twee ogen inclusief glimlach op de eikel van zijn semi-harde piemel tekenen. Top idee! Nog even een foto maken… staat die er goed op? Ja! Andddd send 😊 Dat is nou leuk.

Dank je wel Luca, voor deze originele dickpic. Ik zal hem nooit meer vergeten. Ik hoop wel dat niemand zijn zwarte marker nog zal gebruiken. Brrr… nasty!

Toen Luca even later langs de bar liep waar wij nog heerlijk ons drankje aan het drinken waren, probeerden mijn vrienden en ik allemaal met een strak gezicht onze lach in te houden.

Je snapt natuurlijk wel dat ik nooit met hem op date ben gegaan 😉

 

* Om de identiteit van mijn date en anderen te beschermen, heb ik de namen Gianni en Luca als pseudoniemen gebruikt.

Beoordeel


Delen jullie mijn stories met de rest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *