Delen jullie mijn stories met de rest?

5/5 (2)

Tegenwoordig lopen er heel wat gekkies rond. Waarschijnlijk hebben zij altijd wel rond gelopen alleen hoor je het nu wat vaker.  Zo’n uit de hand gelopen date kan twee kanten op gaan. Allereerst bestaat er natuurlijk de welbekende ‘catfish’. Wie heeft er nou niet gezien hoe Nev en Max in ‘Catfish: The TV show’ hopeloze verliefde tieners proberen te helpen die helemaal in de ban waren van een ‘catfish’? In het beste geval komt de date niet opdagen of is je date 20 jaar ouder met zware obesitas. Je date kan natuurlijk ook een man zijn in plaats van een vrouw of andersom. Ik vergeet echt nooit meer hoe ik de deur van de auto van Thomas opendeed. Thomas keek me aan, althans dat denk ik. Met zijn linkeroog keek hij me recht aan en zijn rechteroog keek rechts naar boven. Hij keek scheel en ik probeerde mijn lach in te houden. Oh wat ben ik erg! Fuck my life, hij leek totaal niet op zijn foto’s. 

Klik hier om het hele dateverhaal van Thomas en mij te lezen.

Maar Catfishing kan natuurlijk ook een tandje erger. De afgelopen jaren hadden talloze mannen in Nederland (Nee geen Amerikaanse praktijken) een date met een vrouw via internet, maar eenmaal op de afgesproken locatie werden ze gewelddadig overvallen door een groepje (jonge) mannen. Nou dat wil je dus niet! En dan heb je nog de bad shit crazy person … De date die je bedreigt, intimideert of zelfs verkracht. Nou dat wil je dus ook niet! Dan denk je misschien ja natuurlijk super vervelend voor die mensen, maar dit gebeurt mij nooit.  Deze mensen gingen er waarschijnlijk ook niet vanuit dat zij zoiets  zouden meemaken. 

Ik kan nu keihard gaan roepen spreek in het openbaar af maar of dat nu veel nut heeft… Ik bedoel, ik ben je moeder niet en daar ben ik ook niet oud genoeg voor haha. Wat ik wel kan en ook ga roepen is het volgende: Deel je locatie. 

Deel je FUCKING locatie!

Wie kan er tegenwoordig nog zonder zijn telefoon, nou ik niet. We gebruiken onze telefoon 24/7 dus waarom zouden we er niet ons voordeel mee doen voor onze eigen veiligheid. Ik heb me meerdere keren onveilig gevoeld. Dit gebeurt niet alleen midden in de nacht na een avondje stappen wanneer er een dronken gast achter je aanzit en met totale overgave nog even probeert te scoren. ‘Schatje, kom nou. Ik zie dat jij het ook wilt’ terwijl hij je vastpakt en je probeert te zoenen. Je hebt namelijk ook de totale assholes die met je willen daten en bizar dategedrag vertonen.
Is het eigenlijk bizar dategedrag of wordt het gewoon door velen bestempeld als een typische oversekste man? Je kent het wel de date die even een stil plekje met je wil opzoeken of je dwingend mee probeert te krijgen naar zijn huis. Het ergste is nog de date die echt de perfecte gentleman lijkt te zijn en wanneer je oprecht denkt bij hem of bij jou gewoon nog een drankje te gaan doen (nee dat is niet altijd naïef!) ineens van alles probeert om seks te hebben. ‘Je bent toch niet preuts. Doe gewoon niet zo moeilijk’.

Doe mij of beter gezegd… doe jezelf gewoon een plezier en app je beste vriend of je beste vriendin en deel je fucking locatie. Wanneer er iets mocht gebeuren, weten ze je in ieder geval te vinden.

 

Photo by Tamas Tuzes-Katai on Unsplash 

Beoordeel


Delen jullie mijn stories met de rest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *